Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden

Pinksterconcert 2019

zaterdag 8 juni 2019 / 20:00 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Muziek en Opera

>
<
Ralph Sluysmans
© RALPH SLUYSMANS

Voor veel muziekliefhebbers is het een begrip: al meer dan 25 jaar houdt Koninklijke Harmonie Sainte Cécile rond Pinksteren zijn klassieke concert. Deze concerten zijn spraakmakend en brengen muziek, beelden, poëzie en belichting samen tot een bijzondere presentatie en beleving.

 

Het volledige programma wordt ter zijner tijd bekend gemaakt op www.saintececile.nl.

For many music lovers it is a concept: for more than 25 years Royal Harmony Sainte Cécile has been holding its classic concert around Pentecost. These concerts are high-profile and bring together music, images, poetry and lighting into a special presentation and experience.

 

 

The full program will be announced in due course on www.saintececile.nl.

» Lees verder