Micha Wertheim

Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid

donderdag 13 juni 2019 / 20:00 uur
geen pauze / 21:30 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Cabaret

>
<
Merlijn Doomernik
© MERLIJN DOOMERNIK
>
<
Merlijn Doomernik
© MERLIJN DOOMERNIK
>
<
Merlijn Doomernik
© MERLIJN DOOMERNIK

Zijn voorstellingen zijn prikkelend, tergend, ontregelend en tegendraads. Met zijn ‘brutale en radicale theatercoup’ (NRC) Ergens Anders schreef Micha Wertheim geschiedenis. Na een korte afwezigheid is de cabaretier terug op het podium. Zoveel is Duidelijk.Wat ook duidelijk is, is dat we in duidelijke tijden leven. Het is steeds duidelijker wie de vijand is, en waar die zit. Het is ook duidelijk dat er fouten zijn gemaakt en wie de fouten heeft gemaakt, is ook wel duidelijk. Nu de feiten duidelijk zijn, wordt de oplossing ook steeds duidelijker. Maar voor alles echt helemaal duidelijk is, is er eerst nog: Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid


Spel

Micha Wertheim