Pieter Derks

Voor wat het waard is

vrijdag 7 juni 2019 / 20:00 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Cabaret

>
<
Merlijn Doomernik
© MERLIJN DOOMERNIK

Komt dat zien! In zijn nieuwe voorstelling gaat cabaretier en columnist Pieter Derks afrekenen. Op zijn eigen, vrolijke, nuchtere manier. Met de waan van de dag. Met de tijdgeest. Met zichzelf. Met de concurrentie. En met alle onzin die ons dagelijks verkocht wordt. Omdat hij dat nou eenmaal het allerleukst vindt om te doen: peuteren aan wat we vanzelfsprekend vinden. De zaken omdraaien, uitwringen, van alle kanten bekijken, en dan op hun plek zetten. Altijd klaar om een paar rake grappen uit te delen. Zijn doel? Een vrolijke avond! En dan de dag erna bemerken dat u toch met een andere bril om u heen kijkt.


Spel

Pieter Derks