Terrasarrangement André Rieu 2019

vrijdag 5 juli 2019 / 18:30 uur
Theater aan het Vrijthof: Theatercafé
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<

André Rieu keert in 2019 voor de vijftiende keer terug naar thuisstad Maastricht. Beleef de traditionele zomeravondconcerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht!

 

In de zomer van 2019 wordt het mooiste plein van Maastricht weer omgebouwd tot decor voor het grootste zomerconcert van het jaar.  André Rieu landt traditiegetrouw in de zomer met zijn Johann Strauss Orkest op het Vrijthof van zijn geboortestad Maastricht. Ook dit jaar tovert Rieu het hele Vrijthof weer om tot één grote openluchtconcertzaal.

 

Start deze avond met een heerlijk driegangendiner op het terras van Theater aan het Vrijthof onder het genot van heerlijke melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen, onder andere uit diverse opera’s, operettes en musicals. Het worden wederom onvergetelijke avonden vol komische en ontroerende momenten. Maar vooral ook: Heel veel romantiek!

 

Dieetwensen kunt u doorgeven via service@theateraanhetvrijthof.nl 

In 2019 André Rieu will return to his hometown Maastricht for the fifteenth time

On the 4th, to 7th, 11th to 14th & 18th to 21st of July 2019

 
We would love to welcome you back with a delicious three-course dinner on the terrace of Theater aan het Vrijthof in the summer of 2019. You will not only enjoy the beautiful melodies - from classical music to compelling waltzes, including various operas, operettas and musicals - but you will also be pampered by our staff! The evenings are going to be unforgettable and filled with hilarious ánd moving moments. But above all: with lots of romance!

Our concert dinner package includes an exclusive three-course dinner served by our main caterer. Please let us know if you have any dietary wishes (vegetarian, allergies, etc.) by sending an e-mail to service@theateraanhetvrijthof.nl. We are more than happy to cater to your wishes.

» Lees verder

  • Onze tafels zijn standaard voor 4 personen; bent u alleen of met zijn 2-en dan kan het zijn dat u de tafel deelt met andere gasten. Bent u met 3 of meer personen, dan heeft u gegarandeerd een eigen tafel.
  • André Rieu Terrasarrangementkaarten zijn hard-copy kaarten, er worden geen e-tickets verkocht.
  • André Rieu Terrasarrangementkaarten kunnen enkel aangetekend verstuurd worden binnen Nederland, of afgehaald worden aan de Uitbalie tot op de dag van het concert zelf tot 16:00u.
  • André Rieu Terrasarrangementkaarten worden niet verstuurd naar het buitenland. Komt u vanuit het buitenland, dan kunt u uw kaarten ophalen aan de UITbalie van het Theater aan het Vrijthof uiterlijk de dag van het concert 16:00u.
  • André Rieu Terrasarrangementkaarten kunnen niet worden geannuleerd.
  • At each table 4 people can be seated. Guests with a booking for 1 or 2 might be sharing their table with another party.
  • Our André Rieu dinner tickets are sold in hard copy only, we don’t sell e-tickets.
  • André Rieu dinner tickets can only be sent within the Netherlands by registered post, or can be collected at our UITbalie/boxoffice during opening hours until 4:00 PM on the day of the concert.
  • André Rieu dinner tickets are not send to foreign addresses; the risk of tickets getting lost is too high. Guests from abroad can pick up your tickets at our UITbalie (boxoffice) in the Theater aan het Vrijthof during opening hours, at the latest on the day of the concert at 4.00 PM.
  • André Rieu dinner tickets can not be canceled.
» Lees verder