Waylon

My Heroes Have Always Been Cowboys

vrijdag 27 december 2019 / 20:00 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
Joost Keet
© JOOST KEET

Kaartverkoop start op vrijdag 8 maart om 10.00 uur

 

‘Waylon’s eigen country biografie’

 

De kenner haalt uit de titel de start van de Outlaw movement door Waylon Jennings. Nederland heeft haar eigen Waylon. Voor het eerst in de theaters en begeleid door een zevenkoppige band brengt Waylon een persoonlijk en muzikaal verhaal dat voor hem op 8-jarige leeftijd begon tijdens een country-avond met zijn ouders. Zijn muzikale reis gaat verder langs Mount Rushmore, waar Waylon wordt vergezeld door zijn collega rebellen, Texas, Bakersfield, Memphis, Apeldoorn en Nashville.

 

Tijdens de tweede helft van het theaterconcert blikt Waylon terug op zijn nieuwe start bij Holland’s Got Talent, gaat hij terug naar de roots met The Common Linnets en deelt hij ervaringen van zijn nieuwe vaderschap. Beleef samen met Waylon deze trip door Waylon’s eigen country biografie, waarbij zijn pedal steel guitar is inbegrepen.

 

'Een verhaal dat zijn oorsprong vond in de liefde voor de Country en het verlangen om te ervaren waarover gezongen werd.'