Vajèn van den Bosch, Naidjim Severina, Jonathan Demoor e.a.

Kinky Boots

Vajèn van den Bosch, Naidjim Severina, Jonathan Demoor e.a.

Kinky Boots

Limburgse Première

De hilarische en ontroerende Broadwayhit Kinky Boots komt naar Maastricht. De hoofdrollen worden door niemand minder vervuld dan Vajèn van den Bosch (On your feet, Grease), Naidjim Severina (The Lion King) en Jonathan Demoor (Soldaat van Oranje). Kinky Boots is een met prijzen overladen feel-good musical over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn. Met swingende choreografieën en nieuwe muziek van wereldster Cyndi Lauper.

Kinky Boots is een hilarische, brutale en ontroerende musical over Charlie die de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader erft. Als Simon, een als bokser opgevoede man die het liefst door het leven gaat als de flamboyante Lola, op zijn pad komt, gaat het roer om. Om de fabriek te redden storten Charlie en 'Lola' zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek is even blij met deze nieuwe richting. De met prijzen overladen feel-good musical gaat over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn.

'De ultieme internationale Broadway hit Kinky Boots met muziek van Cyndi Lauper naar Maastricht'

wo 27 nov 2019
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00
Prijs € 49,50
Sterrang € 54,50
Musical & Show
Tickets

Info
Bijgeboekt
M
26.11.2019 Kinky Boots (c) Robin Kamphuis 2.jpg 26.11.2019 DG&C_Kinky-Boots-Naidjim.jpg 26.11.2019 DG&C_Kinky-Boots-Vajen.jpg 26.11.2019 - DG&C_Kinky-Boots-Jonathan.jpg

Ladies Night
Op de eerste avond, dinsdag 26 november, organiseren we een Ladies Night! Aanvang 18.30 uur. Kom samen met je vriendinnen en doe mee aan de KINKY BOOTS-verkiezing! Trek je mooiste, gekste of kleurrijkste Kinky Boots aan en wie weet win jij wel een verrassende prijs! Natuurlijk ontvang je bij binnenkomst een glas heerlijke bubbels en kun je op de foto met je boots! En dat allemaal gratis! Voordat de musical van start gaat kun je gezellig snuffelen langs onze Ladies Night markt met diverse standjes. Ook in de pauze staan de standhouders voor jou paraat met de leukste producten voor vrouwen!