4ArtAlways

M3 festival

M3 festival

Stichting 4ArtAlways presenteert M3 festival, een kunstmanifestatie met het werk van de jonge beeldende talenten Michelle Beurskens, Didianne Leusink en Flo van der Waa.

Michelle Beurskens presenteert de film 'JANNEL, Celebrating Life' waarin het leven en werk van de ‘founder’ van 4ArtAlways, kunstenaar JANNEL centraal staat. Didianne Leusink toont haar installatie 'Hidden gems', waarin details die we door de overload van informatie over het hoofd zien, zichtbaar worden en Flo van der Waa laat nieuw werk zien waarbij schilderkunst, objecten én de ruimte in elkaar overvloeien.

Verder worden er onder het motto ‘de kracht van de mythe leeft’ ook cross-overs getoond naar dans en film. Zo voert Mieke Verhooren een butoh-dans op en wordt de film 'Elf' van Luca Meisters vertoond.


Michelle Beurkens – ‘JANNEL, Celebrating Life’
13.30 uur, 14.30 uur en 16.00 uur
Deze korte film is gebaseerd en geïnspireerd op het levenswerk van beeldend kunstenaar JANNEL. Een verhalenverteller die zich liet inspireren door landschappen, de Japanse cultuur en mythologie. De film duikt dieper in het werk en de denkwijze van JANNEL, waarbij details en ‘de kracht van de mythe’ een belangrijke rol spelen.

Didianne Leusink – ‘Hidden gems’
doorlopend
In haar werk is Didianne Leusink op zoek naar elementen en details die vaak over het hoofd worden gezien. Deze ‘hidden gems’ probeert Leusink op eenvoudige wijze te ontdekken, bijvoorbeeld in een samenwerking tussen verschillende materialen, tijdens het rangschikken van objecten of in een spel met het licht.

Flo van der Waa
doorlopend
Flo van der Waa maakt schilderkunst in de ruimte. Voor haar is het plaatsen van de schilderijen in een ruimte even belangrijk als het maakproces zelf. Haar werk heeft een sterk materieel karakter, waarbij materialen en structuren uit de omgeving terugkomen op het doek.

Mieke Verhooren - Butoh-dans ‘Metamorfose’
15.00 uur
Deze performance toon het proces van transformatie naar verschillende bewustzijns niveaus en neemt je mee op een innerlijke reis. De choreografie is gebaseerd op Butoh, een bewegingstheatervorm uit Japan, die zich kenmerkt zich door vertraagde en verstilde beelden voortkomend uit improvisatie en verbeelding.

Luca Meisters – ‘Elf’
16.45 uur
‘Elf’ is een intiem verstild portret van Elf (11), die sinds het verdwijnen van haar vader, als kind plots de eenzaamheid van het volwassen leven draagt. Terwijl de tijd verstrijkt en de dagen op elkaar beginnen te lijken, kruipt Elf in dit korte, licht magisch-realistische drama in haar eigen wereld, waar ze turend over het water onverminderd blijft verlangen naar haar vader.

zo 12 jan 2020
AINSI:
Theaterzaal
13:00
Prijs - vrije gift
Info

reserveer hier je gratis TICKET(S):


Celebrating life (film) 13:30 
> reserveer tickets


Celebrating life (film) 14:30
> reserveer tickets


Metamorfose (butoh dans) 15:00
> reserveer tickets


Celebrating life (film) 16:00
> reserveer tickets 


Elf (film) 16:45
> reserveer tickets 

M3 festival is gratis toegankelijk. Een vrije gift of vriendenlidmaatschap wordt bijzonder op prijs gesteld, zodat de stichting jong beeldend talent kan blijven ondersteunen.

Voor ‘JANNEL, Celebrating Life’, de Butoh-dans en de film ‘Elf’ zijn een beperkt aantal plaatsen. Wil je zeker zijn van een plaats in de zaal, reserveer dan tijdig je kaarten.

Programma:


13.00 – 18.00 Presentatie van het werk van Flo van der Waa


13.00 – 18.00 Presentatie van het werk van Didianne Leusink


13.15 uur Welkomstwoordje


13.30 uur Celebrating life (film) Michelle Beurskens

> reserveer tickets


14.00 uur Presentatie 4ArtAlways


14.10 uur Artist talk Didianne Leusink


14.30 uur Celebrating life (film) Michelle Beurskens

> reserveer tickets


15.00 uur Metamorfose butoh dans door dansatelier INAZUMA

> reserveer tickets


15.30 uur Presentatie 4ArtAlways


15.40 uur Artist talk Flo van der Waa


16.00 uur Celebrating life (film) Michelle Beurskens

> reserveer tickets


16.30 uur Presentatie 4ArtAlways


16.45 uur Elf (film) Luca Meisters

> reserveer tickets


17.00 uur Toost op JANNEL door Nicole Hardy


18.00 uur Einde