Aangepaste zaalplattegronden

Tot 1 november 2021 worden alle voorstellingen (met enkele uitzonderingen) op 1,5 meter afstand gespeeld. Dat betekent dat alle bezoekers op 1,5 meter van elkaar worden geplaceerd en dat de zaalindeling anders zal zijn dan dat u van ons gewend bent. 

1,5 meter placering tot 1 november
Bestelt u tickets voor een voorstelling waarbij een 1,5 meter placering wordt gehanteerd? Dan zal ons ticketsysteem u automatisch placeren op de best beschikbare rij van de zaal. Voor de Papyruszaal kunt u wel vooraf een vak selecteren. Het is mogelijk om losse stoelen of meer dan twee stoelen naast elkaar te bestellen. Op de avond van de voorstelling wijst de gastheer of gastvrouw u plaatsen toe op de desbetreffende rij.

Onderstaande stoelenplannen geven slechts een visualisatie van de beschikbare stoelen in de zaal. 

> papyruszaal stoelenplan 1,5 m.

> Bovenzaal stoelenplan 1,5 m.

> AINSI Theaterzaal stoelenplan 1,5 m.

Op dit moment zijn er geen stoelenplannen voor externe locaties als Kumulus, kerken e.d. Deze locaties worden ongeplaceerd verkocht.

Uitzonderingen op 1,5 placering tot 1 november

  • Alle concerten van philharmonie zuidnederland
  • Rob de Nijs - Het is mooi geweest (afscheidsconcert)
  • Jeroen van der Boom - The Pianoman
  • Nienke Plas - Van de hak op de tak
  • Najib Amhali - Waar was ik?
  • De Meisjes met de Wijsjes - Moerstaal

Voor deze voorstellingen gaat de producent of gezelschap uit van het meest optimistische scenario. Kan de voorstelling op deze manier onverhoopt niet doorgaan, dan zullen wij u tijdig informeren over wat er met deze voorstelling gebeurt. Eventueel worden er extra voorstellingen gepland of wordt de voorstelling verplaatst.