23.08.2022 - Grease_Key_Visual_Liggend_Clean_LR.jpg

  

Dinerarrangement Kruisherenhotel


Geniet van een heerlijk verrassingsarrangement bij restaurant Spencer's in het Kruisherenhotel voorafgaand aan uw bezoek aan de musical Grease.
You're The One That I Want

Fenomeen Grease komt van 31 mei tot en met 4 juni 2023 naar Maastricht! Beleef één van de langstlopende musical op Broadway in een nieuwe, frisse versie met onder andere William Spaaij, Marjolijn Touw, Jonathan Vroege en Esmée Dekker in de hoofdrollen. 

Bij een onvergetelijk theaterbezoek hoort een heerlijk diner. Op woensdag 31 mei, donderdag 1 juni, vrijdag 2 juni & zondag 4 juni kunt u bij restaurant Spencer’s in het Kruisherenhotel een driegangen verrassingsmenu boeken voor een speciale voordeelprijs: 

Dineren met €20,00 voordeel!
In plaats van € 69,00 betaalt u nu slechts € 49,00 p.p. inclusief aperitief.


Boek nu uw verrassingsarrangement!
Een dinerarrangement bestelt u in combinatie met een ticket voor een matineevoorstelling of een avondvoorstelling van Grease. Om een dinerarrangement te boeken volgt u deze stappen:

 1. Ga naar het voorstellingsoverzicht
 2. Klik op de gewenste datum
 3. Klik op 'tickets'
 4. Selecteer uw gewenste stoel(en) op de zaalplattegrond
 5. Klik op 'volgende'
 6. Kies de optie dat u een verrassingsarrangement wilt boeken 
 7. Voeg het gewenste aantal verrassingsarrangementen toe d.m.v. het ‘+’ icoontje
 8. Klik op 'volgende' om uw bestelling af te ronden

Eventuele dieetwensen, allergieën of een vegetarische optie kunt u ter plekke doorgeven in het restaurant. Heeft u vragen over het bestelproces? Neem dan contact op met de UITbalie van het theater via [email protected] of 043 350 55 55.

Heeft u al tickets voor Grease?
Indien u reeds tickets heeft gekocht voor Grease, dan kunt u een dinerarrangement bijboeken door een mail te sturen via [email protected]. U ontvangt daarna een betaalverzoek op basis van het aantal verrassingsarrangementen die u wenst te boeken.

Praktische informatie
Graag ontvangen wij u bij het Kruisherenhotel (Kruisherengang 19, 6211 NW Maastricht) waar u kunt genieten van een heerlijk driegangendiner. Het diner begint op één vast tijdstip: voor de avondvoorstelling is de aanvang 17:30 uur. Voor de matineevoorstelling is de aanvang 17:00 uur. Het Kruisherenhotel zorgt ervoor dat u op tijd in het theater aanwezig kunt zijn. 

Voor meer informatie over het Kruisherenhotel, zie de website.

Voorwaarden
De volgende voorwaarden zijn van toepassing bij het boeken van een verrassingsarrangement. Lees deze voorwaarden goed door:

 • Dinerarrangementen kunnen alléén geboekt worden in combinatie met een ticket voor de musical;
 • Tickets voor Grease zijn niet inbegrepen in de prijs van het dinerarrangement;
 • Consumpties buiten het aperitief zijn niet inbegrepen in de prijs van het dinerarrangement;
 • Er zijn per dag maximaal 20 arrangementen beschikbaar;
 • Gelieve dieetwensen, allergieën of vegetarische opties zelf door te geven aan het restaurant;
 • Dinerarrangementen kunt u tot twee dagen voorafgaand aan de voorstelling boeken of gratis annuleren;
 • Wilt u uw tickets voor Grease retourneren? Dan geldt het reguliere ruil- en restitutiebeleid van Theater aan het Vrijthof.

Achtergrondinformatie Het Kruisherenhotel
Het met 5 sterren geclassificeerde Kruisherenhotel Maastricht ligt in het centrum van Maastricht in het voormalige 15e-eeuwse Kruisherenklooster. Samen met de monumentale, gotische kerk is dit complex getransformeerd tot designhotel. De inrichting is een creatie van de internationaal geroemde interieurarchitect Henk Vos in samenwerking met internationale ontwerpers als Le Corbusier, Ingo Maurer en Philip Starck. Het samenspel van geschiedenis, design, muziek, kunst, gastvrijheid en expertise laat een overweldigende indruk achter welke is bekroond met de ‘Dutch Hotel Award 2017’. 

Het restaurant
In de kerk van het Kruisherenhotel Maastricht bevindt zich restaurant Spencer’s. Een ruimtelijke verdieping met waanzinnig uitzicht. Het keukenteam onder leiding van chef de cuisine Camiel Custers bereidt gerechten die passen bij het bourgondische Maastricht: u proeft regionale kwaliteitsingrediënten in een harmonie van smaak. Het bedieningsteam zorgt voor een ontspannen omlijsting van uw bezoek.

Voorbeeldmenu*

Huisaperitief St. Martinus Mosaïc 3.0

*****
Kortgebakken tonijn | sesamdressing | radijs | wasabi crunch

*****
Picanha | groene asperge | truffelsaus

*****
Karamel hazelnoot taartje | framboos | chocolade crumble


*Bovenstaand menu is een voorbeeld. Het menu varieert per dag.​​​​​​​

20221118 - Kruisheren - © Chantal Arnts -4.jpg Kruisheren_Julia Kniese.jpeg Gerecht.jpg Interieur.jpg