DE KEUZE VAN...

Zoveel voorstellingen, zoveel keuzes. Welke voorstellingen moet u dit seizoen echt bezoeken? Wij vroegen de mening van een aantal theaterliefhebbers en theatermakers. Laat u leiden door deze mensen bij het maken van een keuze uit onze rijke programmering.

NIEUW_ Michel Sluysmans foto Stephan Vanfleteren.jpg

MICHEL SLUYSMANS


Artistiek leider van Toneelgroep Maastricht. Michel regisseerde en acteerde in voorstellingen als Brieven van Genua, Pinkpop, De Advocaat en Othello.

> MEER INFO


Cornald-maas.jpg

CORNALD MAAS


Televisiepresentator en schrijver. Cornald is te zien in programma's als Volle Zalen en Opium op Oeral. Schreef daarnaast de boeken Uit elkaar, 1000 vragen heb ik over de dood en Op de helft. In het najaar verschijnt zijn nieuwe boek Ach kind toch, Een verhaal van moeder en zoon.

> MEER INFO


24.05.2019_Eva Crutzen - Opslaan Als - beeld (c) Anne van Zantwijk-Delimburger.jpg

EVA CRUTZEN


Theatermaakster uit Maastricht. Staat dit seizoen in de theaters met Opslaan als en maakte daarvoor de solopgrogramma's Spiritus en BankZitten. Won in 2014 het Rabo talenten Concours en werd in 2016 genomineerd voor Neerlands Hoop.

> MEER INFO


Rwintjens.jpg

RONALD WINTJENS


Nederlandse choreograaf van Limburgse bodem. Is artistiek directeur van de Nederlandse Dansdagen en SALLY Dansgezelschap Maastricht. Danste zelf mee in voorstellingen als Cyanide, Le temps de Isomo en Before The Fall. Maakte de choreografie van onder andere Revolt, Echo Ditto en Skeleton.

> MEER INFO