EU-Jazz Night

Toon Roos & Dada Bölüm

EU-JAZZ-NIGHT HR (1).jpg

De Euregio barst van de goede jazz artiesten. Deze editie combineert de gelauwerde saxofonist Toon Roos en het kwartet Dada Bölüm. 

Dada Bölüm is een onconventioneel kwartet geleid door trombonist Tim Daemen. Met de muzikale roots die liggen in jaren '50 en '60-jazz, weeft Dada Bölüm een mix van wervelende stijlen samen tot een naadloze kaleidoscoop. Het resultaat is intelligente West Coast-jazz met een pakkende moderne flair.

"Een prachtcombinatie van een onconventioneel kwartet en een van de beste saxofonisten."

Toon Roos wordt door zijn lyrische en intuïtieve stijl vaak geroemd als een van de beste saxofonisten in Europa. Hij trad op met Peter Erskine, John Scofield en Toots Thielemans. Samen met Karel Boehlee (piano) en Sal la Rocca (bass) creëert hij moderne jazz in combinatie met klassiekers van Miles Davis en Tom Jobim.

do 4 apr 2019
AINSI:
Theaterzaal
20:30 - 22:30 / 1 pauze
Prijs € 17,50
Jazz
Tickets

Info
J
Jazz - Jazz Maastricht - EU Jazz night Jazz - Jazz Maastricht - EU Jazz night Jazz - Jazz Maastricht - EU Jazz night Jazz - Jazz Maastricht - EU Jazz night
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij voorstellingen in AINSI de mogelijkheid om voor €7 met een busje heen en terug te reizen.

Meer informatie Over AINSI Theatershuttle

In samenwerking met

Jazz Maastricht

<Afbeelding (ID 13) bestaat niet>