Jim Bakkum, Kees Boot, Lucas Hamming e.a.

All Stars

Jim Bakkum, Kees Boot, Lucas Hamming e.a.

All Stars

Na het overweldigende succes van de film en serie komt All Stars naar het theater. Een feelgood-musical over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen. Musical Award-winnaar Thomas Acda maakt samen met David Middelhoff de muziek.

"Eindelijk een musical waarbij je je man kan meenemen."

★★★★ Noord Hollands Dagblad 

De jongens van Swift Boys 8 slaan geen zondag over om met elkaar op het veld te staan. Nu zijn ze 25 en is hun leven behoorlijk veranderd. Zwangere vriendinnen, strenge echtgenotes die niet meer thuis op de bank wachten, buitenechtelijk gerommel en carrièreplannen. Maar op zondag ontmoeten ze elkaar steevast op de groene mat, vergeten ze alle zorgen van hun dagelijkse leven en hebben ze dezelfde kleedkamergein als toen ze nog puber waren. Terwijl de mannen zich voorbereiden op de 500e wedstrijd wordt hun vriendschap enorm op de proef gesteld. In het zicht van die belangrijke wedstrijd leren ze niet alleen elkaar beter kennen, maar weten ze ook: samen ben je niet alleen. Nu nog die wedstrijd winnen. All Stars is een absolute must-see voor man en vrouw, jong en oud, aanvaller of verdediger.

di 29 jan 2019
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 22:50 / 1 pauze
Prijs € 47,50
Musical & Show
Tickets

Info
Geannuleerd
M
All-Stars-Jim-Bakkum-Marc-Engelen HR (19).jpg All-Stars-de-Musical-Jim-Bakkum-Tom-Sebus (7).PNG All-Stars-de-Musical-Jim-Bakkum-Tom-Sebus (4).PNG All-Stars-de-Musical-Jim-Bakkum-Tom-Sebus (3).PNG

"All Stars poeiert 'm loeihard tussen de palen."

★★★ NRC 

"Muzikaal klopt alles."

★★★★ Dagblad van het Noorden  

"Precies wat je verwacht bij een voetbalmusical."

★★★ Theaterkrant 

"Een hilarische voorstelling met een mooie boodschap."

★★★★ Musicalweb 

Regie

Frank Lammers

Muziek

Thomas Acda, David Middelhoff

Spel

Jim Bakkum, Kees Boot, Levi van Kempen, Urvin Monte, Lucas Hamming, Alex Hendrickx, Bart van den Donker, Jasper Demollin, Mike Weerts

Fotografie

Marc Engelen, Tom Sebus

Extra Ladies Night met gratis drankje!

Op deze eerste avond, maandag 28 januari, organiseert het theater een Ladies Night voor het publiek, in navolging op de succesvolle Ladies Night rondom de musical The Full Monty.

Onder het genot van live muziek en een gratis drankje presenteren diverse standhouders vanaf 18.30 uur hun producten in de foyer van het theater. Aansluitend begint om 20.00 uur de musical. In de pauze kan er echter weer naar hartenlust worden geshopt bij de diverse standjes. Nieuwsgierig naar het aanbod? Hou dan goed deze pagina in de gaten want binnenkort publiceren we hier de standhouderslijst.

Ook mannen zijn van harte welkom want All Stars de musical is een absolute must-see voor man en vrouw, jong en oud, aanvaller of verdediger!