De keuze van 

SIMONE KLEINSMA

Simone Kleinsma is zangeres, (musical)actrice en presentatrice. Op 4 februari staat ze met haar nieuwe show Verder op de planken in Theater aan het Vrijthof. Welke voorstellingen raad zij aan? 

27.10.2020 Wie heeft mijn vader vermoord_©_Jan Versweyveld (14).jpg

INTERNATIONAAL THEATER AMSTERDAM (ITA)

WIE HEEFT MIJN VADER VERMOORD  


"Ik vind Hans Kesting ècht één van de beste acteurs die we in Nederland hebben. Ik heb deze voorstelling van 'm gezien en kan alleen maar zeggen: GEWELDIG! GAAN!"

> Deze voorstelling is geweest 

29.05.2020 Herman van Veen_Tournee 2020 (c) Pim Ras (3).jpg

HERMAN VAN VEEN

DAT KUN JE WEL ZIEN  


"Er is, naar mijn mening, geen grotere duizendpoot als deze man. Vanaf mijn tienerjaren heeft hij mij geïnspireerd, tot en met vandaag. Hij is grappig, muzikaal, hij ontroerd, zingt prachtig, schrijft de mooiste liedjes. Kortom: Herman is 1 van mijn helden!"

> MEER INFo

19.02.2022 Jon van Eerd - Harrie neemt de benen (c) Lesley Pols (4).jpg

JON VAN EERD

HARRIE NEEMT DE BENEN


"Wat is er heerlijker om na deze bizarre tijd weer een avond hartelijk te kunnen lachen! Ik weet zeker, dat van deze voorstelling uw wangen zeer blij worden!" 

> MEER INFo

27.01.2022 diana&zonen-600x250 zonder tekst (met logo).jpg

DIANA & ZONEN


"Een musical kan natuurlijk niet ontbreken in m'n lijstje. Op het moment dat ik dit schrijf, zit de cast nog vol in de repetitie fase. Ik heb stiekem al een paar flarden muziek gehoord en ik kan u zeggen: Dat beloofd wat! Kan ook niet anders, want deze productie wordt geproduceerd door Medialane. En die staat voor stijl en kwaliteit!"

> MEER INFo