De keuze van 

KELLY GOD

De Nederlandse Reisopera brengt een prachtige nieuwe interpretatie van Beethovens enige opera Fidelio, over tirannie en het gevecht om vrijheid. De rollen vereisen buitengewone zangstemmen. Theater aan het Vrijthof is dan ook zeer verheugd dat er voor de rol van Leonore gekozen is voor de internationaal vermaarde Limburgse sopraan Kelly God! Kelly reageerde enthousiast toen we haar vroegen of ze haar medewerking wilde verlenen aan 'De keuze van...'. We kijken uit naar Fidelio op 29 april en Kelly’s vertolking van Leonore!

22.10.2022 Nederlandse Reisopera - Hansel und Gretel LR (1).jpg

NEDERLANDSE REISOPERA

HÄNSEL & GRETEL

zaterdag 22 oktober 2022

"Tijdens mijn contract aan de Staatsoper van Hannover zong ik elk jaar de rol van de moeder in dit stuk. Een prachtige voorstelling voor het hele gezin. Het is niet alleen fantastisch gecomponeerd maar het is ook heel spannend en leerzaam voor de kinderen. Jong en oud zal op het puntje van hun stoel zitten tijdens de Avondzegen of de Heksenrit!"

> MEER INFo

Casablanca Key Visual (landscape) LR.jpg

SCAPINO BALLET ROTTERDAM

CASABLANCA

vrijdag 9 december 2022

"Als kind nam mijn moeder mij vaak mee naar een balletvoorstelling van het Scapino Ballet of Het Nationale Ballet. Ik zat op klassiek ballet en droomde ervan een primaballerina te worden. Hoe mooi kan het zijn om je emoties te uiten in dans, dacht ik toen! Deze voorstelling gebaseerd op de film Casablanca is realistischer dan nooit tevoren. Op de vlucht voor oorlog en hopen op een nieuw leven..."

> MEER INFo

18.12.2022 philzuid - Notenkraakster (c) Studio Nieuwhof.jpg

PHILHARMONIE ZUIDNEDERLAND

DE NOTENKRAAKSTER 6+

ZONDAG 18 DECEMBER 2022

"Kinderen zijn de toekomst! Ik vind het als moeder van een 8-jarige dochter belangrijk dat ze opgroeien met muziek. Of het nu klassiek, pop of jazz is. Door naar muziek te luisteren of liever nog zelf muziek te maken, ontwikkel je je hersen nog beter! Daarom blijf ik mij er voor inzetten dat kinderen op de lagere school naar het theater moeten! Cultuur is leven!"

> MEER INFo

Pop-up Jazzclub.jpeg

JAZZ MAASTRICHT
POP-UP JAZZCLUB

Elke maand

"Met een goede vriend deel ik de liefde voor Jazzmuziek. In mijn vrije tijd luister ik het liefste naar Jazz. Vooral de oude klassiekers denderen dan bij mij uit de boxen. "

> MEER INFo