De keuze van ...

DIANA HERZ

Programmeur Familie en Jeugd bij Theater aan het Vrijthof, Diana Herz, laat haar licht schijnen op het programma van dit seizoen en geeft aan welke voorstellingen volgens haar beslist de moeite waard zijn!

Jakop Ahlbom Company - LEBENSRAUM

JAKOP AHLBLOM COMPANY

LEBENSRAUM

3 FEBRUARI 2020

Jakop Ahlbom met zijn voorstelling Lebensraum staat op mijn lijst. De magisch absurde theatertaal van Jakop fascineert mij al sinds begin. Zijn woordeloze voorstellingen zijn een mix van mime, dans, slapstick, speciale effecten maar vooral ook vervreemdende, poëtische elementen. Benieuwd hoe hij de film van Ettore Scola uit 1983 naar zijn universum transformeert.
 

> MEER INFo en TICKETS

 

BERLIN en Het Zuidelijk Toneel TRUE COPY

BERLIN EN HET ZUIDELIJK TONEEL

TRUE COPY

13 MAART 2020

De kunstenaarsgroep BERLIN bracht tot nu toe een soort documentair, poëtisch performance-/film-/installatie theater dat mij als beeldend kunstenaar bijzonder integreert. Ik ben dan ook benieuwd over de voorstelling True Copy in samenwerking met het Zuidelijke Toneel. True Copy legt de hypocrisie binnen de kunstwereld bloot en ook niet onbelangrijk: de meestervervalser was de Maastrichtenaar Gert Jan Jansen!
 

> MEER INFo en TICKETS 

Theater Sonnevanck & Nederlandse Reisopera - ZWIJNENSTAL

THEATER SONNEVANCK & NEDERLANDSE REISOPERA

ZWIJNENSTAL 8+

9 NOVEMBER 2019

Zwijnenstal (naar Animal Farm) een samenwerking van Theater Sonnevanck en de Nederlandse Reisopera met onder andere Freek den Hartog en Rob Verheijen. Wat mij betreft een echte aanrader!
 

> MEER INFo en TICKETS
 

 

 

Laika - STUCK 6+

LAIKA

STUCK 6+

30 NOVEMBER 2019

Een nieuwe versie van het hilarische stuk NIPT! van Rudger Remkes van de Toneelacademie. Waar Rudger in de voorstelling NIPT! in één doos van 1 kubieke meter speelde, is er nu een heel flatgebouw met kleine ruimtes waar zich allerlei komisch absurde taferelen afspelen. De vorige voorstelling viel bij het Maastrichtse publiek erg in de smaak en dat zal nu ook zeker het geval zijn. 
 

> MEER INFo en TICKETS
 

Theater Rotterdam - REPELSTEELTJE EN DE BLINDE PRINSES 8+

THEATER ROTTERDAM

REPELSTEELTJE EN DE BLINDE PRINSES 8+

1 APRIL 2020

Repelsteeltje en de blinde prinses van het RO theater in de typische regie van Pieter Kramer, met een vette knipoog dus! De opvolger van Woef Side Story en De zere neus van Bergerac. Wederom hilarisch, vol dubbele bodems en een must-see voor jong en oud.
 

> MEER INFo en TICKETS