Museumnacht Maastricht

VRIJDAG 8 APRIL 2022
Museumnacht Maastricht
(c) Jean Pierre Geussens

Ontdek Maastricht, kunst, elkaar en de nacht in een ander licht!

Het belooft een uitzonderlijke Art Night Out te worden op vrijdag 8 april 2022 in Maastricht. Museumnacht Maastricht barst dan eindelijk voor de 5e keer uit haar voegen en pakt uit! Diverse Maastricht art venues - waaronder voor het eerst ook Theater aan het Vrijthof - brengen op uitzonderlijke wijze de wereld van kunst tot leven en verrassen jong en oud met een once-in-a-night-time programma.

Bezoekers kunnen tot 01.00 met één ticket genieten van een zinderende avond vol prachtige collecties, adembenemende performances, fascinerende historische ontdekkingen, indrukwekkende installaties en video-art, spannende soundscapes en cross-overs, workshops, talks, tours, live-music, en meer. Zo. Veel. Meer. Het is inmiddels een kunst om alles te ervaren.
En, natuurlijk geen verjaardagsfeest zonder een knallende afterparty. Mits u een van de felbegeerde combi-tickets heeft weten te bemachtigen. 

Uw nacht 
Wilt u zo min mogelijk van het jubileumprogramma missen? Stel dan vanaf medio maart uw eigen route samen via museumnachtmaastricht.nl 

Museumnacht Maastricht is een initiatief van O.A. 
B32, Boekhandel Dominicanen, Bonnefanten, Brouwerij Bosch, Bureau Europa, Centre Céramique, Drukkunstmuseum, Fotomuseum aan het Vrijthof, Lumière Cinema, Marres, Muziekgieterij, Natuurhistorisch Museum, Theater aan het Vrijthof, Toneelgroep Maastricht, VIA ZUID en Van Eyck.