Festival Jong!

JONG, JONGER, JONGST

IN DE KINDERBOEKENWEEK EN TIJDENS HET PIENTERE PEUTERFESTIVAL
educatie.png

Jong, Jonger, Jongst!
in de Kinderboekenweek!

 
Ik ga op reis en ik neem mee…

PING, een Vreemde Eend, HIP HOP, alle dansers van SALLY Dansgezelschap Maastricht en Don’t Hit Mama, Yvonne Knobel, Harrie Habets, heeel veel boeken en nog meer fantasie!
 
Tijdens de Kinderboekenweek gaat Jong! mee op reis – ga je ook mee? Wij reizen naar een wereld waarin dagdromen mag, waar echt alles kan. Een wereld vol fantasie en creativiteit! Wil je mee op avontuur? Laat je verrassen en kijk dan naar het superleuk theaterprogramma tijdens de Kinderboekenweek! 

F

Jong, Jonger, Jongst!
Het Pientere Peuterfestival 2020!

 
Ik ga op reis en ik neem mee…

Trillingen in je lijf en lichtjes in je ogen, daar gaan wij voor in deze eerste theaterervaring voor ons allerkleinste publiek! KLaNK van Dadodans en Click van Sprookjes enzo nemen ons op een interactieve manier mee in de fascinerende en wonderlijke wereld van de zintuigelijke ervaringen van onze peuters en kleuters. 

Om het lichamelijk contact tussen kind en volwassene te stimuleren, bieden wij een heel bijzondere bewegings- en partnerspelworkshop aan voor 1 volwassene met 1 peuter-/kleuter. ContaKids is een techniek die ontwikkeld is door de Israëlische choreograaf Itay Yatuv. Little Doll Dance Company werkt met deze methode in Nederland en geeft nu deze workshop hier in Maastricht. Er is geen ervaring vereist, alleen wat bewegelijkheid, humor en durf! En als onze allerkleinsten nog meer zin en inspiratie hebben gekregen, dan kunnen zij terecht in Het Doolhofkasteel en De Mallemolen! Plezier verzekerd!