Let's Catch Up

MAASTRICHT – INTERNATIONALE STAD IN EEN INTERNATIONALE KENNISREGIO
Lets Catch Up

Het is een open deur. En die laten we ook lekker open staan. 30% van de inwoners in Maastricht heeft een internationale achtergrond. Maastricht is de grootste woon- en werkstad voor internationale kenniswerkers, 80% van alle Zuid-Limburgse instroom vestigt zich hier. Maar wie zijn die internationals, kent u ze? Welnu, Let’s Catch Up!

Let’s Catch Up is het samenwerkingsverband tussen het Expat Centre Maastricht Region, Maastricht University, het Bonnefantenmuseum, Lumière Cinema, Centre Céramique-Natuur Historisch Museum-Kumulus, de Muziekgieterij en het Theater aan het Vrijthof, waarin een breed scala van sociale en culturele events wordt georganiseerd met daar omheen een ontmoetingsmoment voor internationals en locals.  

Theater aan het Vrijthof presenteert onder deze paraplu Engelstalig toneel, opera, dans, familie- en klassieke muziekvoorstellingen met een Engelstalige inleiding én soms Engelstalige boventiteling. Altijd is er een exclusief element: een backstage tour, een meet & greet met de acteurs of een inspirerende gastspreker en uiteraard een borrel om samen na te praten.

De Let’s Catch Ups zijn bedoeld voor iedereen die Engels spreekt, zich internationaal oriënteert of gewoon graag eens kennis wil maken en wil bijpraten met onze internationale inwoners: Let’s Catch Up! 

F

 

Wilt u aanwezig zijn bij één van de Let’s Catch Up activiteiten voor of na de voorstelling. Bestel dan uw tickets met de prijssoort let’s Catch Up. U ontvangt in de servicemail voorafgaande aan de voorstelling verdere informatie.

Fotografie

Massimo Marigo