Tjitske Reidinga, Peter Blok, Rop Verheijen, Jip Smit, Ilse Warringa

Single Camping

Single-Camping-Studio-Room-Hans-van-Brakel-HR (3).jpg

Single Camping is de gloednieuwe, zoetzure muzikale komedie en gaat over vijf kersverse singles op een camping met een uniek 'Happy Singles-concept', gerund door een fanatieke therapeute en gender-neutrale animatie-clown. Het is pijnlijk herkenbaar, een tikkeltje absurd en vooral hilarisch. 

Het theaterseizoen wordt zonnig afgesloten met dé kampeerkomedie Single Camping. Met de allerbeste komedieacteurs van Nederland: Tjitske Reidinga (Gooische Vrouwen), Peter Blok (Penoza), Rop Verheijen (Familie Kruys), Jip Smit en Ilse Warringa (Juf Ank in De Luizenmoeder).

'De allerbeste komedieacteurs van Nederland in Single Camping.'


Een voorstelling voor iedereen die single is of dat ooit was, het heel graag zou willen zijn of juist nooit hoopt te worden. Voor iedereen die dolgraag kampeert of dat juist haat. Flirten met een wc-rol onder de arm, slapen op een mierenhoop, stiekeme hunkering bij het kampvuur en te intense sociale controle. 

za 15 jun 2019
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 22:20 / 1 pauze
Prijs € 32,50
Toneel / Theater
Tickets
T
Eerste selectie Single Camping_credits Raymond van Olphen (5).jpg Eerste selectie Single Camping_credits Raymond van Olphen (4).jpg Eerste selectie Single Camping_credits Raymond van Olphen (1).jpg Eerste selectie Single Camping_credits Raymond van Olphen (3).jpg

Concept
Marije Gubbels, Rop Verheijen en Ilse Warringa
tekst en regie
Marije Gubbels
spel
Tjitske Reidinga, Peter Blok, Rop Verheijen, Jip Smit en Ilse Warringa
muziek
Jan en Keez Groenteman
Fotografie
Studio Room, Hans van Brakel