Dansmuseum: Conny Janssen Danst

Dansmuseum: Conny Janssen Danst

Wat is de waarde van erfgoed? En hoe kunnen we het verdwijnen of vergeten van belangrijke aspecten van de Nederlandse dans tegengaan? Deze editie van de Dansdagen krijgt het Dansmuseum de vorm van een exclusieve catalogus, een blijvend document. De publicatie neemt je mee langs drie bijzondere exposities die allen in het teken staan van de ‘vergeten beweging’.  

Conny Janssen Danst is een vaste partner van de Nederlandse Dansdagen. Met haar DANSLOKAAL brengt zij elk jaar jonge, gedreven kunstenaars naar het festival. De toekomst. Ook haar eigen werk, waarin zij verbindingen aangaat met kunstenaars en instellingen uit de wereld van fotografie, film, architectuur, theater en muziek, wordt getypeerd als inventief. In het Dansmuseum plaatst Conny Janssen de kracht en impact van vernieuwing in de context van de rijke historie van haar gezelschap, dat al 25 jaar dans in een breder perspectief plaatst.

di 1 okt 2019
Theater aan het Vrijthof Overige zalen :
Koning Willem I Foyer
12:00 - 18:00
Prijs - GRATIS
Dans
Tickets

Info
D