Ivgi&Greben

Open Studio

Extra NDD - algemene festivalpagina - Open Studio - Bramato (c) Sjoerd Derine.jpeg

De uit Israël afkomstige Uri Ivgi en de Nederlander Johan Greben begonnen hun individuele danscarrières bij de Kibbutz Contemporary Dance Company en Het Nationale Ballet. Inmiddels werken de danskunstenaars al 17 jaar succesvol samen als choreograaf en is hun werk bij toonaangevende gezelschappen over de hele wereld te zien. 

Sinds vorig jaar produceren Ivgi & Greben ook weer werk in ons land. Hun eerste Nederlandse productie We Are In Trouble ging tijdens Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa 2018 in première. Het vervolg dient zich aan met THE DREAMERS tijdens de kick-off van de Dansdagen op dinsdag 1 oktober. Deze productie maakt deel uit van Ivgi & Greben’s nieuwste avondvullende voorstelling De Voorlopers, die zijn première 24 oktober 2019 in het Internationaal Theater Amsterdam beleeft. Tijdens de Dansdagen gunnen de makers publiek en danscollega’s in een open studio een kijkje achter de schermen. De ultieme gelegenheid om nader kennis te maken met de beide choreografen, de dansers en hun nieuwste werk, dat in de open studio in Maastricht verder wordt ontwikkeld.

zo 6 okt 2019
Overige locaties :
De Brandweerkantine
15:00 - 16:00
Prijs - GRATIS
Dans
Tickets

Info
D