Joost Vrouenraets & Loran Delforge

M.A.D. | second song of the cuckoo

Joost Vrouenraets & Loran Delforge

M.A.D. | second song of the cuckoo

De nieuwe samenwerking tussen de choreograaf Joost Vrouenraets en de componist/muziekproducent Loran Delforge a.k.a. Before tigers resulteert in de productie M.A.D. | second song of the cuckoo, die tijdens de Dansdagen in première gaat.

Dans en muziek creëren in M.A.D. samen een ritme, beweging en levende compositie, gebaseerd op één enkel scenografisch element: het witte vierkant. In de confrontatie met deze eenvoudige esthetische vorm, voert de performance het publiek naar een gevoel van loutering dat verder gaat dan de extatische ervaring van herhaling. De complexe co-existentie tussen bewegingen, geluiden en visuele abstracties onthult geleidelijk een onderwerp voor reflectie, een canvas, een bewegingsveld voor wat M.A.D. | second song of the cuckoo zou kunnen betekenen.

 

'Een levende compositie, gebaseerd op één enkel scenografisch element: het witte vierkant.'

zo 6 okt 2019
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
13:30 - 14:00
Prijs € 10
Dans
Tickets

Info

NA DE VOORSTELLING NODIGEN WIJ U UIT VOOR EEN NAGESPREK (DUUR: MAXIMAAL 30 MINUTEN)

D

DANS EN Choreografie
Joost Vrouenraets

 

Muziek COMPOSITIE EN VISUELE INSTALLATIE
Before Tigers a.k.a. Loran Delforge 

 

Fotografie

David Peskens

Met dank aan Huis voor de Kunsten, Nederlandse Dansdagen en Theater aan het Vrijthof