Susan Visser, Jelka van Houten, Stephanie Louwrier e.a.

De Verleiders Female

Susan Visser, Jelka van Houten, Stephanie Louwrier e.a.

De Verleiders Female

De Verleiders maken stukken over macht. Eén onderwerp hebben ze laten liggen: de machtsongelijkheid tussen mannen en vrouwen. Daar komt verandering in, want hier zijn De Verleiders Female: Jelka van Houten, Susan Visser, Stephanie Louwrier, Gusta Geleijnse en Eva Marie de Waal. 

Brandende kwesties als maatschappelijke rolverdeling, het glazen plafond, de hardnekkige loonkloof, male privilege en #MeToo komen allemaal aan bod. Afgewisseld door keiharde feiten die definitief afrekenen met de vraag of machtsongelijkheid nog een onderwerp is dat besproken moet worden.

 

'Een voorstelling onder de gordel'

 

Dit alles volgens het bekende en beproefde Verleiders-concept: een mix van stand-up, crosstalks, interactie met het publiek en persoonlijke verhalen. Energiek, vilein en kritisch. Ook de vrouw zelf komt er niet zonder kleerscheuren vanaf.

do 21 nov 2019
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 21:45
Prijs € 32,50
Sterrang € 37,50
Toneel / Theater
Tickets
T
Verleiders Female Verleiders Female Verleiders Female Verleiders Female

SPEL

Susan Visser, Jelka van Houten, Stephanie Louwrier, Dunya Khayame, Gusta Geleijnse

 

Fotografie

Paul Posse