Silent Comedy

Silent Comedy Maastricht

'Een kruising tussen De Lama's,
Lucky TV - Live én Silent Disco'


Met z’n allen in hetzelfde schuitje, maar… in welk schuitje zit jij? Je koptelefoon kan switchen tussen de microfoons van vier improvisatie-cabaretiers. Dit levert hilarische momenten op. Waar de ene helft van het publiek kijkt en vooral luistert naar een beleefd gesprekje tussen twee komieken die een blind date naspelen, luistert het andere deel naar wat er echt in het hoofd omgaat van deze twee ‘daters’. Silent Comedy is daardoor een stereograppige en een bijzondere voorstelling tegelijk. 

n koptelefoon, vier rete-grappige cabaretiers
en het gehele theater als decor.

Een totaalbeleving waar u de controle over hebt!


De voorstelling wordt voor een groot deel geïmproviseerd, zonder vast script en met veel input vanuit het publiek!

wo 29 jan 2020
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 21:30
Prijs € 20
Sterrang € 25
Cabaret
Tickets
C

Silent Comedy is méér dan een voorstelling.
Het is een experience
die start zodra je het theater binnenkomt.

 

Programma

1. Pre-party

Bij binnenkomst ontvang je een koptelefoon. Hierop hoor je eerst een Silent Disco muziekje. De comedians komen 30 minuten voor aanvang naar de foyer. Je eerste keuze: luister je naar een radioshow over de Silent Disco of kies je voor een comedyshow met het publiek?

2. Bezoek voorstelling

3. Afterparty 

Na de voorstelling hoef je nog niet meteen naar huis! Ook na afloop krijg je de keuze tussen twee kanalen. Op het ene kanaal vindt een Silent Disco plaats met twee comedians als gangmakers. Op het andere kanaal luister je naar een nagesprek met het publiek! 

Comedians

Berit Companjen, Stefan Hendrikx,
Ruud Smulders, Tim Zeegers e.a.

 

muziek
Joep Hullegie

 

Fotografie

Justine Leenarts

 

De Silent Comedy was afgelopen zomer een groot succes op Lowlands,
bekijk het sfeerverslag: