Ludovique (Luc Devens)

The Naked Singer

Ludovique (Luc Devens)

The Naked Singer

Ludovique alias Luc Devens (Rock4) is een vocale duizendpoot, een zanger met een ongelofelijke inhoud en dynamiek, met een bereik van meer dan vier octaven.

In het theaterconcert The Naked Singer, genoemd naar zijn gelijknamige debuutalbum, staat deze bijzondere stem centraal. Ludovique experimenteert, graaft en improviseert. De ene keer met hemelse, sensuele en soms breekbare klanken, de andere keer rauw en krachtig. Dit alles doorspekt met humor en zelfspot. Samen met topgitarist Jan Formannoy speelt hij eigen werk, en interpreteert hij op onnavolgbare wijze ook nummers van Sting, Jeff Buckley, Paolo Nutini en Queen. 

za 1 feb 2020
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30 - 22:25 / 1 pauze
Prijs € 14
Theaterconcert
Tickets

Info
Uitverkocht
T

 

'Ludovique experimenteert,
graaft en improviseert'

fotografie

Marc Haers