Metropole Orkest met Dorona Alberti & Tim Akkerman

The Music from James Bond

Metropole Orkest met Dorona Alberti & Tim Akkerman Happy Birthday Mr. Bond

In het voorjaar van 2020 dompelen Dorona Alberti (Gare du Nord), Tim Akkerman (voormalig Di-rect) en het Metropole Orkest zich onder in de wereld van spionage en glamour met het programma The Music from James Bond. De meest iconische songs van vroege en recentere James Bond-films komen in dit theaterconcert voorbij. ‘Stuk voor stuk steengoede songs met die herkenbare sound, die zowel nostalgisch als tijdloos is’, aldus initiatiefnemer Dorona Alberti.

'De meest iconische songs van vroege en recentere Bond-films komen voorbij'


Speciaal voor deze gelegenheid wordt een aantal nummers van een nieuw jasje voorzien. Kortom: de ultieme sound van deze films met het Metropole Orkest, Dorona Alberti en Tim Akkerman; een wereldberoemd toporkest en twee performers met weergaloze stemmen. En, waar nodig, het grote gebaar met knallende blazers en dramatische strijkarrangementen.


The Music from James Bond is een theatraal concert dat zowel intiem als groots is!

za 21 mrt 2020
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 21:50 / 1 pauze
Prijs € 39,50
Jazz
Info
Geannuleerd
J

 

 

Coproductie van
Theater aan het Vrijthof en Jazz Maastricht

Fotografie

Nol Havens