Sven Ratzke

Where are we now

Sven Ratzke - Where are we now

David Bowie was de meest innovatieve, mythische en theatrale popster van de afgelopen eeuw. Zanger en ras-entertainer Sven Ratzke heeft bewezen één van de beste Bowie-vertolkers ter wereld te zijn. In Where are we now laat hij Bowie zien als de grote liedjesschrijver, de poëet. Vergankelijkheid, liefde en de dood zijn terugkerende thema's in diens oeuvre.

'In deze intieme setting komen
de nummers van David Bowie-vertolker Sven Ratzke keihard binnen'


In de intieme setting van AINSI komen de nummers keihard binnen. Ratzke neemt u mee in de vele absurdistische verhalen die tussen fantasie en werkelijkheid balanceren. Gehuld in prachtige kostuums gaat hij door het haast filmische universum van Bowie. Samen met pianist Christian Pabst ontrafelt Sven de nummers van deze grootheid.

'Bowie staat centraal als
groot liedjesschrijver, als poëet'

 


 

di 31 mrt 2020
AINSI:
Theaterzaal
20:30 - 22:40 / 1 pauze
Prijs € 19,50
Theaterconcert
Info
Geannuleerd
T
Sven Ratzke Where are we know Sven Ratzke Where are we know Sven Ratzke Where are we know Sven Ratzke Where are we know
'Ratzke bevestigd met deze avond zijn status als fenomenale, veelzijdige zanger, conferencier en allround artist. Een ‚Gesamtkunstwerk‘ dat in Berlijn tijdens de première met standing ovations gevierd werd'

Tagesspiegel ★★★★★

'Ratzke is een gezegende entertainer en zanger, van wie je niet meer los komt, die je ontvoert in zijn wereld. Deze avond is een perfecte droom!'

Die Welt ★★★★★

Fotografie
Dennis Veltman

Hanneke Wetzer