SALLY Dansgezelschap Maastricht

KEIHARD

SALLY - KEIHARD

KEIHARD is een voorstelling met keiharde dans! De toeschouwers worden getrakteerd op een aparte beleving. Ze nemen plaats op het podium, midden in de dansexplosie en dicht op de huid van de dansers. De energie wordt voelbaar, zelfs tastbaar, waardoor niemand stil kan blijven zitten.

'Intens, virtuoos, vol humor en
KEIHARD ‘in your face’'


KEIHARD toont de kracht van het collectief en wat je als groep van individuen te weeg kan brengen. Zeven dansers staan op het podium en laten zien hoe een collectief energie kan creëren, actiebereidheid kan aanwakkeren en voor verandering kan zorgen. SALLY laat het publiek ervaren hoe besmettelijk het is om naar dans te kijken: intens, virtuoos, vol humor en KEIHARD ‘in your face’.

za 4 apr 2020
Theater aan het Vrijthof Overige zalen :
Toneel-op-toneel
19:30
Inleiding 18:30
Prijs € 15
Dans

Info
Geannuleerd
D
SALLY dansgezelschap Maastricht - KEIHARD SALLY dansgezelschap Maastricht - KEIHARD

Choreografie 
Stefan Ernst, Martin Harriague

Muziek
o.a. Martin Harriague, Wouter Gulikers

Dramaturgisch advies
Inèz Derksen

Kostuums
Mieke Kockelkorn

Decor
Janco van Barneveld

Lichtontwerp
Otto Eggersglüss