De Theatertroep speelt: Vaudeville de liveshow

De Theatertroep

De Theatertroep speelt - De Theatertroep

De Theatertroep speelt stuk voor stuk voor stuk stuk. De Theatertroep speelt wederom, weer of geen weer. Omdat het kan, mag en moet. Met zonder veel risico. Om alles in te halen, op te halen. Zonder het onzichtbare gevaar te ontkennen, miskennen, verkennen.

Kom kijken, op veilige afstand en met de nodige maatregelen. Kom kijken, omdat het moet en weer mag, ondanks alles, dankzij alles. Buiten is het guur, binnen staat de ventilatie op de hoogste stand. De Theatertroep presenteert deze avond om 21.30 uur de voorstelling Vaudeville de liveshow.

Vaudeville de liveshow 
Onder het motto ‘drempel omlaag, lat omhoog’ maken we al zes jaar vaudeville-voorstellingen op festivals en in theaters. In Vaudeville de liveshow halen we, gewapend met ons repertoire van gloednieuwe zelfgeschreven teksten en eeuwenoude acts, genadeloos de actualiteit door de mangel. Het wordt een spectacle coupé in een tv-show setting met afwisselende, uiteenlopende, scènes, sketches, dansjes, slapstick, gedichten, liedjes en teksten.

do 22 okt 2020
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
21:30 - 22:30
Prijs € 17,50
Toneel / Theater

Zet op wensenlijst
Info
Geannuleerd
T

De Theatertroep is een collectief van toneelspelers dat zich de afgelopen jaren heeft toegespitst op het herintroduceren en heruitvinden van de Vaudeville-theatervorm. Vaudeville komt van voix de ville in de betekenis van: 'stem van het volk'. Het is van oudsher een doorlopend programma van korte actuele voorstellingen dat verschillende kunstdisciplines integreert. De naam vat samen wat de Theatertroep wil: een kunstbeleving aanbieden die voor iedereen toegankelijk is en die verder reikt dan een specifieke voorstelling, dan een boodschap of moraal, dan zuiver technisch vernuft.