Eujazz Night

Simin Tander Quartet

Eujazz Night - Simin Tander Quartet

De Duits-Afghaanse zangeres Simin Tander is een unieke verschijning in het Europese jazzlandschap. Ze valt op door haar enorme variatie in klankkleuren en expressies, en door haar vrije benadering van taal

Ze laveert tussen rijke songwriting en vrijelijk geïmproviseerde texturen. Haar nieuwe kwartet bestaat uit Jasser Haj Youssef (viola d’amore), Björn Meyer (electric bass & effects) en Samuel Rohrer (drums). Met deze indrukwekkende muzikanten uit de jazzwereld en klassieke muziek, verkent ze als bandleider een muzikaal landschap van lyrische en verfrissende hedendaagse geluiden met een wereldwijde albumrelease eind 2020.

Coproductie van Theater aan het Vrijthof en Jazz Maastricht

do 15 okt 2020
AINSI :
AINSI Club
21:30 - 22:30
Prijs € 21,50
Jazz
Tickets Wensenlijst
J

 

‘Simin Tander is een wonder van de zangkunst.’
Het Parool