STUK

155 & Maas theater en dans

STUK - 155 & Maas theater en dans

De mannen van 155 (eenvijfvijf), een breakdance collectief ontstaan uit vrienden die samen zijn opgegroeid, zijn inmiddels allemaal rond de 30. Ze willen weer bij elkaar zijn, dingen samen doen en weer een groep zijn, maar ze voelen geen enkele controle over de situatie. Het is alsof de vloer telkens onder ze vandaan wordt getrokken.

STUK is een unieke mix van breakdance, fysieke komedie, live muziek, video en bizarre humor


Alsof iemand anders ze bestuurt met touwen en alsof mensen liever naar een scherm kijken dan naar hen. Wat is nog de waarde van een echte ervaring als je deze niet live kunt delen? Hoe dicht moet je bij iemand zijn, voordat het echt anders voelt dan een beeldscherm? De jongens gaan sowieso door tot het stuk is. STUK gaat over de echtheid van de ervaring en de intensiteit waarmee je die beleeft.

ma 26 okt 2020
AINSI:
AINSI theaterzaal
19:00 - 20:00
Prijs € 17
Dans

Zet op wensenlijst
Info
Geannuleerd
D

Zie ook

"Echter wordt het niet"

 interview met Thomas Bos

 

 

Stuk is een stuk van 50 minuten met vier stuks jongens die zin hebben om dingen stuk te maken in een wereld die aan stukken ligt. 

Choreografie

Erik Bos
Dans

Erik Bos, Thomas Bos, Sam van Eenbergen, Rein Luuring 
Video-ontwerp, visuals

Thomas Bos, Rein Luuring
Foto

Tarona