Hoe weet je dat?

Glen Faria

Hoe weet je dat?

Glen Faria

Glen Faria wordt in 2018 in één klap bekend bij het grote publiek, wanneer Davina Michelle zijn Duurt te Lang zingt, tijdens De Beste Zangers van Nederland en er een monsterhit van maakt. Het inspireert hem tot het maken van nieuw, zelf uit te brengen materiaal, waarvan Hoe weet je dat? zijn eerste single is.

Hoogste tijd voor een eigen theaterprogramma, want de veelzijdige zanger, rapper en songwriter heeft óók veel te vertellen. Het succes van het materiaal dat hij voor anderen schrijft, heeft hem geïnspireerd tot het maken van zelf uit te brengen liedjes, die hij laat horen tijdens dit concert. Wil je echt weten wie Glen Faria is? Kom dan naar het theater!

di 17 nov 2020
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
21:30 - 22:30
Prijs € 21,50
Theaterconcert

Zet op wensenlijst
Info
Geannuleerd
T

Foto

Amin