Interview

Thijs Römer

Interview - Thijs Römer

Gebaseerd op de gelijknamige film van Theo van Gogh uit 2003.

Topjournalist Pierre Peters moet Katja interviewen, de populairste actrice van het land. Hij heeft er weinig zin in, maar zij misschien nog wel minder. Katja is gewend dat journalisten alleen geïnteresseerd zijn in haar lichaam en haar nieuwste vriendje, Pierre weet niet beter dan onmiddellijk de diepte in te gaan; een diepte die hij niet vermoedt bij Katja. Maar daarin vergist hij zich. Interview is een gevecht tussen twee gemankeerde persoonlijkheden, die beiden een groot geheim bij zich dragen. Litteken ontmoet litteken: het interview ontspoort, de karakters botsen, maar de seksuele spanning loopt hoog op. Eén ruimte, twee acteurs en de vraag die resteert is: wie wint dit vlijmscherpe duel in woorden?

Interview is een gevecht tussen twee gemankeerde persoonlijkheden.

di 24 nov 2020
Theater aan het Vrijthof :
Papyruszaal
19:00
Prijs € 22,50
Toneel / Theater
Tickets Wensenlijst
T

foto

martika sanders