Interview

Thijs Römer en Sigrid ten Napel

Interview - Thijs Römer

Gebaseerd op de gelijknamige film van Theo van Gogh uit 2003.

Een oorlogsverslaggever (Thijs Römer) moet de populairste actrice van het land (Sigrid ten Napel) interviewen. Hij heeft er weinig zin in, maar zij misschien nog wel minder. Zij is gewend dat journalisten alleen geïnteresseerd zijn in haar lichaam en haar nieuwste vriendje, hij weet niet beter dan onmiddellijk de diepte in te gaan; een diepte die hij niet vermoedt bij Katja. Maar daarin vergist hij zich. 

Interview is een gevecht tussen twee gemankeerde persoonlijkheden, die beiden een groot geheim bij zich dragen. Eén ruimte, twee acteurs en de vraag die resteert is: wie wint dit vlijmscherpe duel in woorden?
 

Interview is een gevecht tussen twee gemankeerde persoonlijkheden.

di 24 nov 2020
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
19:00
Prijs € 22,50
Toneel / Theater

Zet op wensenlijst
Info
Geannuleerd
T

foto

Mark Engelen