Niet de vaders van

Minoux & Eelco Smits

Niet de vaders van

Minoux & Eelco Smits

Minou Bosua speelt ‘vader en voedertje’ op hoog niveau met Eelco Smits. Minou Bosua (voorheen van cabaret duo De Bloeiende Maagden) onderzoekt samen met acteur Eelco Smits (voorheen van Internationaal Theater Amsterdam) de rol van de vader in hun gezin.

Samen hebben zij een zoon. Eelco is de biologische vader, maar voedt het kind niet op, Minou is niet de biologische moeder maar wel de (op)voeder van hun zoon. 

In Niet de vaders van bevragen ze op humoristische en tegelijkertijd soms verlegen wijze wat ‘vaderschap’ dan eigenlijk is of zou kunnen zijn, binnen deze samengestelde gezinsstructuur. De traditionele rollen en patronen worden hartstochtelijk doorgespit en omgewoeld. Welke familie zijn we aan het worden en wat nemen we mee van onze eigen opvoeding? Een creatieve botsing van twee levens die elkaar nog niet eerder ontmoetten dan aan de vooravond van de geboorte van hun zoon.
 

do 12 nov 2020
AINSI:
AINSI Theaterzaal
21:30 - 22:50
Prijs € 17,50
Toneel / Theater

Zet op wensenlijst
Info
Geannuleerd
T

Spel 
Minou Bosua, Eelco Smits
Koor 
Het groot Brabants homomannenkoor

fotografie 

karin jonkers, maasje ooms

De voorstelling wordt muzikaal omlijst door een uniek en voor deze gelegenheid speciaal samengesteld Brabants homomannenkoor:

Peter Jacobs, Tijn de Jong, Joris Elsendoorn, Jeroen van Lente, Gerrit Baggermans, Robert van Rossum, Ton Diteweg, Frank van Oirschot, Menno van Es, Frank van Emmerink, Camiel Schols, Mario Laheij, Michiel Borgman.