Christmas Under African Skies

The African Mamas

Christmas Under African Skies

The African Mamas

The African Mamas komen terug met een fonkelnieuwe kerstspecial. De muzikale rijkdom, de Afrikaanse cultuur en (kerst)tradities staan centraal in deze voorstelling.

Muzikale rijkdom, 
Afrikaanse cultuur en (kerst)tradities!


De groep straalt warmte en inspiratie uit met haar betoverende melodieën. De aanstekelijke Afrikaanse ritmes zwepen de hele zaal op. Tijdens de kerstperiode maken vele families in Zuid-Afrika de reis van de stad naar het platteland, terug naar de roots. Met kerst worden herinneringen weer tot leven gebracht en worden nieuwe herinneringen gemaakt. The African Mamas laten ons op geheel eigen wijze zien én horen hoe zij de kerst beleven. Wie maalt er nog om een witte kerst met zo’n hartverwarmende en kleurrijke Christmas Under African Skies?

di 22 dec 2020
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
19:00 - 20:00
Prijs € 30
Musical en Show
Tickets Wensenlijst
Info
Geannuleerd
M

foto

Wim Lanser