De Roerdomp, een tragische kerstkomedie

Leuk-is-anders

Leuk is anders - Een tragische kerstkomedie - De Roerdomp

Gelegenheidsgezelschap ‘Leuk-is-anders’ brengt voor de vijfde keer een speciale kerstvoorstelling. De afgelopen vier jaar vond deze plaats in Het Pesthuys Podium. Voor deze jubileumeditie werken Theater aan het Vrijthof en Het Pesthuys Podium samen en vindt de voorstelling plaats in AINSI.

Jubileumeditie van de jaarlijkse kerstvoorstelling


Jaarlijks trekt de familie Fleuren tijdens de kerstdagen erop uit om de moeizame familiebanden aan te halen. Dit jaar is tante Bea aan de beurt om het dagprogramma in te vullen. Als enthousiast vogelliefhebster belooft zij de anderen dat ze de bijzondere roerdomp gaan spotten of in elk geval zijn hoogst merkwaardige geluid zullen horen. Maar niet iedereen heeft zin om uren door het moerasgebied te sjouwen. Vooral als de man van Bea plotseling verdwenen is en de familie ook nog de weg kwijtraakt. Zelfs het nichtje Anneke, die toch met bomen kan praten, is het spoor bijster. En wat doet die vreemde man daar in de vogelkijkhut?

wo 30 dec 2020
AINSI:
AINSI Theaterzaal
19:00
Prijs € 16
Toneel / Theater
Wensenlijst
Info
Geannuleerd
T

Tekst

Jacques Vriens
Spel

Guus Jacobs, Lilian Hendrix, Rufus Hegeman, Irma van Hoof, Stan Ras, Jacques Vriens