Oudejaarsconference 2020 Raspopulist

Javier Guzman

Javier Guzman Oudejaarsconference 2020 Raspopulist

Hij is ondertussen niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Vlaamse theaterscene. Maar liefst zes sinterklaasconferences, twee oudejaarsconferences en negen avondvullende theaterprogramma’s heeft Javier op zijn naam staan.

Javier Guzman voegt nieuwe oudejaarsconference toe! 

 

En omdat dit jaar dusdanig exceptioneel verloopt, voegt hij er in 2020 nog eentje aan toe. Hij heeft geen keus. Deze editie wordt anders en bijzonder, alleen al vanwege het nu al memorabele jaar. 

di 15 dec 2020
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
21:30 - 22:45
Prijs € 25
Cabaret
Wensenlijst
Info
Geannuleerd
C


Javier Guzman is cabaretier, stand-up comedian en acteur. Hij is geboren op Gran Canaria en is op jonge leeftijd met zijn moeder en broertje Emilio naar Nederland geëmigreerd. In 1998 studeerde hij aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. In het derde jaar van deze opleiding (2002) won hij zowel de jury als publieksprijs op het Leids Cabaretfestival. In 2003 studeerde hij af en zette hij zijn carrière voort op de planken, televisie en het witte doek. Hij is ondertussen niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Vlaamse theaterscene.

Foto

Anke van der Meer