Toon! De mooiste liedjes van Toon Hermans

Metropole Orkest

Toon! De mooiste liedjes van Toon Hermans - Metropole Orkest

Toon Hermans excelleerde in ‘van niets iets maken’. Hij introduceerde de one-man-show in Nederland. Met zijn weergaloze timing en de charismatische manier waarop hij het positieve levensgevoel opriep, is hij nog altijd ongeëvenaard.

Dit jaar is het 20 jaar geleden dat Hermans overleed


Dit jaar is het twintig jaar geleden dat Hermans overleed. Met een keur aan zangers brengt het Metropole Orkest zijn mooiste en ontroerendste liedjes. Van 24 Rozen, tot Lente me en Als de liefde niet bestond: ze komen allemaal voorbij.

do 17 dec 2020
Overige locaties :
Schouwburg De Domijnen - Sittard
21:00
Theaterconcert
Wensenlijst
Info
Geannuleerd
T

Dirigent

Maurice Luttikhuis
Zang

Fay Claassen, Michael Prins, Lissa Meyvis, Kenny B, Sjors van der Panne, Tommie Christiaan

Foto

Gaby Hermans