Juf Roos gaat op vakantie 2+

Juf Roos gaat op vakantie 2+

Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten en hun programma heeft inmiddels meer dan 60 miljoen views op YouTube. In een oer-Hollandse setting beleven Juf Roos en Gijs nu ook hun vrolijke avonturen in het theater.

Juf Roos wil graag op vakantie en Gijs vindt onderweg een weggelopen hondje. Ze komen uit op de boerderij van Tante Tulp. Maar waar is Tante Tulp toch? Samen met de theaterbezoekers brengen Juf Roos en Gijs dit theateravontuur tot een goed einde. Zingen jullie mee?

za 6 feb 2021
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
13:30
Prijs € 18
Kinderen € 18
Familie en Jeugd
Tickets Wensenlijst
Info

Deze voorstelling is verplaatst van 29 maart 2020 naar 6 februari 2021

F

Meer dan 60 miljoen views op YouTube!