De Vuurvogel 3+

SALLY Dansgezelschap Maastricht

De Vuurvogel 3+ SALLY Dansgezelschap Maastricht

In een magische tovertuin leeft een vogel met de mooiste veren ooit. Met zijn schoonheid betovert hij de wereld. Hoe graag je de vogel ook bij je wilt houden, je moet hem loslaten. Ook vuurvogels moeten vrij kunnen vliegen, om hun eigen krachten te ontdekken en de wereld te laten zien hoe bijzonder ze zijn.

De Vuurvogel is een betoverende reis voor de allerkleinsten


SALLY Dansgezelschap Maastricht slaat zijn vleugels uit met deze beeldende dansvoorstelling voor de allerkleinsten. De kinderen worden meegevoerd door zachte, dansende objecten van kunstenares Thera Hillenaar. Artistiek leider Stefan Ernst creëerde een nieuwe choreografie op de betoverende muziek van Stravinsky’s origineel.LET OP: Kies het juiste prijstype
We willen u vragen om bij het selecteren van tickets erop te letten dat u het juiste prijstype selecteert (‘Regulier’ voor volwassenen en ‘Kind’ voor kinderen t/m 12 jaar), óók indien de prijs hetzelfde is. Het is belangrijk voor ons om te weten wat de samenstelling van het publiek is in verband met het placeren op de avond zelf. Selecteer alstublieft in de Papyruszaal, hetzelfde zaal/balkondeel voor volwassenen als voor kinderen. U kunt dan naast elkaar zitten. Wij houden hierbij de richtlijn aan dat kinderen t/m 12 jaar vrijgesteld zijn van de 1,5m afstandsregel. U kunt maximaal 3 kindertickets boeken per order.

za 13 mrt 2021
AINSI:
AINSI Theaterzaal
16:00
Prijs € 11
Kinderen € 9
Familie en Jeugd
Tickets Wensenlijst
Info
Première
F