De top van de Nederlandse stand-up comedians

Comedytrain On Tour

De top van de Nederlandse stand-up comedians

Comedytrain On Tour

Vanuit hun eigen roemruchte comedyclub Toomler in Amsterdam trekken de comedians van Comedytrain ook dit jaar door het land. Velen, zoals Henry van Loon, Ronald Goedemondt, Hans Teeuwen, Peter Pannekoek, Theo Maassen, Patrick Laureij en Soundos El Ahmadi, vonden via Toomler en Comedytrain de weg naar een succesvolle solocarrière. 

De top van het Nederlandse
Stand-up comedy talent.


Comedytrain On Tour is een mix van aanstormend talent en gevestigde namen, die met elkaar gemeen hebben dat ze overrompelende comedy brengen. De line-up blijft altijd een verrassing en het is stand-up zoals stand-up bedoeld is.

ma 5 apr 2021
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
21:30
Prijs € 29,50
Cabaret
Tickets Zet op wensenlijst
Info
Geannuleerd

Deze voorstelling is verplaatst van 23 november 2020 naar 5 april 2021

C
Comedytrain on tour

 

Stand-up zoals stand-up bedoeld is