Eerlijk

Anuar

Eerlijk - Anuar

Anuar is een echte lefgozer. Iedereen heeft een beetje Anuar nodig in zijn of haar leven. 

Na drie jaar maakt hij zijn nieuwe solovoorstelling Eerlijk. En eerlijk, Anuar heeft in de tussentijd zeker niet stil gezeten; hij is vader geworden en heeft twee succesvolle boeken geschreven. Als eerste Nederlandse comedian heeft hij de voorpagina van The New York Times gehaald én het prestigieuze Cameretten Festival gewonnen. Samen met Najib Amhali en Rayen Panday heeft hij Ramadan Conference gedaan. Anuar is een gretige grappenmaker die spannende, ongepolijste en rauwe stand-up maakt.

za 17 apr 2021
AINSI:
AINSI Theaterzaal
19:00 - 20:20
Prijs € 15
Cabaret
Tickets Zet op wensenlijst
Info
Geannuleerd
C

Fotograaf

Kevin Kwee

 

“Spannende, ongepolijste en rauwe stand-up”