Saampies

Vlamousse

Vlamousse - Saampies

Na hun studie aan de Koningstheateracademie besluiten Brigitte van Bakel en Maya van As saampies verder te gaan. In 2019 wint het duo de allereerste Studentenjuryprijs van het Leids Cabaret Festival. Het Leidsch Dagblad omschrijft hen ‘als 'schaamteloos grappige energiebommetjes die prikken op gevoelige plekjes'.

Schaamteloos grappige energiebommetjes die prikken op gevoelige plekjes


In Saampies benoemt Vlamousse totdat er niks meer te benoemen valt. ‘Maak het bespreekbaar’, is het credo. De angst voor de medemens moet worden doorbroken en bovenal moet er geluisterd worden. De dames worstelen zich door de thema’s van deze tijd. Er moet gewoon het een en ander opgehelderd worden… kunnen we daarna saampies verder. 

di 20 apr 2021
AINSI:
AINSI Theaterzaal
19:00
Prijs € 15
Cabaret
Tickets Zet op wensenlijst
Info
Geannuleerd
C
Vlammousse - Saampies Vlammousse - Saampies Vlammousse - Saampies Vlammousse - Saampies