EN ROUTE

Jan Jaap van der Wal

En route jan jaap van der wal

Daar is ie weer: Jan Jaap van der Wal is terug, althans voor even. De afgelopen jaren was hij vooral actief bij onze zuiderburen.

In Vlaanderen maakte hij drie theatershows en werd hij de presentator van het satirische programma De Ideale Wereld en was hij vaak te zien als jurylid in De Slimste Mens. Duidelijk is dat Jan Jaap al een tijdje EN ROUTE is, maar oude liefde roest niet. Sterker nog, hij is Nederland misschien nog wel meer gaan waarderen nu hij vanuit Vlaanderen opereert. In deze voorstelling neemt Jan Jaap de stand van zaken door in zijn eigen leven, maar ook de stand van het land boven de Moerdijk. En route, richting de fijnste theaters.

wo 16 jun 2021
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00
Prijs € 19,50
Cabaret
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

Deze voorstelling is verplaatst van 9 april 2021 naar 16 juni 2021

C

Foto

Krijn van Noordwijk