A Medicine Show

Ashton Brothers

A Medicine Show

Ashton Brothers

Rebels, onverschrokken, muzikaal en hilarisch: de Ashton Brothers! Na een lange reis met de circusfamilie Ashtonia, trokken Ashton Brothers Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde zich een jaar terug om weer nieuwe ideeën te creëren. Weer even terug naar de basis. Maar lang konden ze niet wegblijven. De wereld heeft hulp nodig. De hulp van theatrale kwakzwalvers, het medicijn van de lach.

Een medicijn tegen de misère


Na het enorme succes van hun zomerspektakel Ashtonia, zijn de Ashton Brothers terug in het theater. Ze garanderen een ongeëvenaard medicijn tegen de misère. Want stilzitten en afwachten zit nu eenmaal niet in het Ashton-DNA. Flexibel meebewegend met het kleine beetje ruimte dat de coronamaatregelen ze biedt, presenteren de broers een coronaproef theaterconcept. De variétéshow is losjes gebaseerd op de successhow Charlatans, a medicine show waarmee de groep 12 jaar geleden louter 5 sterrenrecensies ontving in binnen -en buitenland.

vr 18 jun 2021
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
21:30
Prijs € 27,50
Musical en Show
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
Geannuleerd

DEZE VOORSTELLING IS VERPLAATST VAN 11, 12 en 13 DECEMBER 2020 NAAR 18 JUNI 2021

M

Ashton Brothers zijn na het grote succes van hun zomerspektakel Ashtonia terug.

Ashton Brothers Ashton Brothers Ashton Brothers Ashton Brothers

foto

Floris Heuer