Terrasarrangement André Rieu 2022

Terrasarrangement André Rieu

Op het terras van Theater aan het Vrijthof kunt u onder het genot van een driegangen diner genieten van een magische avond vol melodieën uit opera, operette, klassieke en lichte muziek, meeslepende walsen, komische en ontroerende momenten en vooral: heel veel romantiek.

De terrasarrangementen zijn bedoeld als omlijsting van het concert en bieden een compleet avondje uit. Wanneer u een terrasarrangement koopt, betekent dat dat u op ons theaterterras plaats neemt, een hapje en een drankje geniet en u laat betoveren door de romantische en magische sfeer rondom het concert van André Rieu.

Geniet van André’s zomeravondconcerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht!

 

Het theaterterras bevindt zich aan de rand van het Vrijthof, recht tegenover het podium maar heeft niet op álle plekken doorzicht naar het podium. U heeft wel altijd zicht op de grote tv-schermen die het concert registreren en rondom het Vrijthof geposteerd staan.


Belangrijke informatie

  • Volledige restitutie is mogelijk, wanneer de concerten verplaatst of geannuleerd worden vanwege de dan geldende coronamaatregelen.
  • Theater aan het Vrijthof is bij annuleringen en/of verplaatsing niet aansprakelijk voor eventueel gemaakte bus- en vliegreizen en/of hotelkosten.
  • Kaarten kunnen enkel afgehaald worden aan de UITbalie (tot aan de dag van het concert om 16:00 uur). E-tickets of het versturen van tickets per (aangetekende) post is helaas niet mogelijk.
  • Dieetwensen kunt u doorgeven via [email protected]
  • Heeft u nog tickets voor de Vrijthofconcerten in 2020 of 2021 en heeft u geen email van ons ontvangen, neem dan contact op met de uitbalie op t. 043 350 55 55 of [email protected]
     
vr 29 jul 2022
Overige locaties :
Theatercafé
18:30
Prijs € 105
Klassiek - Klassiek
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

Tickets zijn vanaf voorjaar 2022 af te halen bij de UITbalie

K

ZIE OOK

andrerieu.com

Terrasarrangement Andre Rieu Vrijthofconcert Maastricht 20212 Terrasarrangement Andre Rieu Vrijthofconcert Maastricht 20212 Terrasarrangement Andre Rieu Vrijthofconcert Maastricht 20212 Terrasarrangement Andre Rieu Vrijthofconcert Maastricht 20212