Koning van de toekomst

Martijn Koning

Martijn Koning - Koning van de toekomst

Hilarisch, absurd en bovenop de actualiteit
Martijn Koning heeft het niet zo op gedwongen pauzes. Voor een stuiterbal als Martijn iets totaal tegennatuurlijks. Hij probeerde het heus; stil staan, stil zitten, mond even dicht, tijdens de Corona. Maar mèn wat is dat moeilijk. Van schrik begon hij de Knorrepodcast, niet alleen een succes, maar ook een groot feest. Toch is hij dolblij dat hij weer op tour gaat! Zijn hoofd staat niet stil; als een pinball machine vuurt hij zijn grappen en zeer komische observaties op zijn publiek af. Hij heeft geheid de ‘hoogste grapdichtheid-garantie’; 80 minuten pure stand-up comedy.

 

'Ik heb een niet te stoppen drang om mijn hart te luchten.'
- Martijn Koning

ma 22 nov 2021
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 21:30
Prijs € 18
Cabaret
Tickets
Zet op wensenlijst
C

'Hyperactieve stand-up comedy'

'Martijn Koning verwerkt zijn Baudet-roast en de dood van zijn vader in interessante nieuwe show'

 De Volkskrant

'Barsten in het pantser van bravoure'

Trouw

 

Foto

Pixelart