Tere zieltjes

Jeroens Clan

Tere zieltjes

Jeroens Clan

Volgens Jeroens Clan zijn er twee soorten mensen: sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen én mensen zoals jij die over tien jaar kunnen zeggen dat ze bij de debuutvoorstelling van Jeroens Clan waren (en dat de tickets toen nog een stuk goedkoper waren).
 

Zorg dat je dit gezien hebt voordat anderen het erover gaan hebben!
 

Na een succesvolle finalistentournee van het Leids Cabaret Festival, komen Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon nu met Tere zieltjes. Een programma vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die je op je werk gaat proberen na te vertellen. Zorg dat je dit gezien hebt voordat anderen het erover gaan hebben!


Enerverend cabaretdebuut Jeroens Clan: tere zieltjes zijn we geworden

Eindhovens Dagblad

vr 10 dec 2021
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30 - 22:00
Prijs € 17,50
Cabaret

Zet op wensenlijst
C

 

Juryrapport Leids Cabaret Festival
‘De provincie strikes back. Jeroens Clan weet ongelooflijk slim de zaal te bespelen. De jury is ervan overtuigd dat de jongens niet alleen Brabant maar heel Nederland tot hun thuis kunnen maken.’ 

Theaterkrant
‘Jeroens Clan gooide hoge ogen met een energieke voorstelling die de zaal flink aan het lachen wist te krijgen. Brabantse jongens met een grote bek: het blijft ondanks de ruime ervaring die we daar sinds de debuten van Hans Teeuwen en Theo Maassen mee hebben toch iets onweerstaanbaars houden.’
 

Het drietal geeft zo een dramaturgisch interessante, vernieuwende draai aan dat mensonterende cabaret, zoals dat van Hans Teeuwen en Theo Maassen.
Theaterkrant

Tere zieltjes is niet voor al te tere zieltjes
Leidsch Dagblad

FOTO

Merel van Dooren