Yora Rienstra

Eerlijk gezegd

Yora-Rienstra-Eerlijk-gezegd-Corbino HR.jpg

Op televisie presenteert ze Rambam en haar theaterprogramma’s zijn een mooie mix van types, liedjes en persoonlijke verhalen. 

Yora is 37. De meeste mensen nemen op die leeftijd een burn-out. Yora gaat dat anders doen en neemt een sabattical. Elke dag wil ze iets doen waar ze bang voor is. Als u zich regelmatig laat beïnvloeden door de hedendaagse angstcultuur en vooral de beren op de weg ziet, kunt u met die ene opdracht een heel jaar vullen. Met haar ijzersterke mimiek, hilarische verhalen, geestige types en droogkomische en ontroerende liedjes, gaat Yora vol energie op zoek naar de dappere kant van zichzelf. Dat is even spitten geblazen.

di 4 dec 2018
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30
Prijs € 14
Cabaret
Tickets
C

"Het best komt Rienstra tot haar recht in beschrijvingen van haar huiselijke situatie als lesbische co-moeder van twee niet biologische kinderen van twee verschillende vrouwen."

Theaterkrant

 
“Yora Rienstra raakt echt lekker op dreef als ze zich kan verliezen in het vettere typetje”

de Volkskrant 

Yora-Rienstra-Eerlijk-Gezegd-Anne van Zantwijk.jpg Yora-Rienstra-Eerlijk-Gezegd-Anne van Zantwijk (3).jpg Yora-Rienstra-Eerlijk-Gezegd-Anne van Zantwijk (5).jpg Yora-Rienstra-Eerlijk-Gezegd-Anne van Zantwijk (6).jpg

Fotografie

Corbino